Tjenester 2016-11-16T15:20:00+00:00

Produksjon

Å planlegge og gjennomføre et arrangement krever store ressurser og mye kunnskap.
Å planlegge og gjennomføre et arrangement krever store ressurser og mye kunnskap. Showlab har mange kloke hoder som sitter på masse erfaring innenfor dette feltet og kan bidra til at det hele går på skinner. Uansett hvilket type arrangement det er, vil vi kunne hjelpe til i alle ledd av produksjonen.

Lys

Om du skal spille konsert, fremføre en forestilling eller lage et TV-show er lyssetting viktig.

Uansett om du skal spille konsert, fremføre en danseforestilling eller lage et TV-show så er lyssetting viktig. Vi kan levere alle elementer innen lys- og scenedesign, og våre dyktige lysdesignere skreddersyr kreative løsninger som passer dine behov slik at du får det visuelle utrykket du ønsker.

Lyd

Det blir ikke en særlig god konsertopplevelse hvis det er dårlig lyd.

Det blir ikke en særlig god konsertopplevelse hvis det er dårlig lyd. Vår lydavdeling har lang erfaring fra både konsert- og TV-bransjen og gjør det som skal til for den beste opplevelsen.

Backline

Instrumentenes verden kan være mystisk, men Showlab får lyd i det meste.

Instrumentenes verden kan være mystisk, men Showlab får lyd i alt. Vi kan sy sammen systemer som gjør hverdagen din enklere, får gitaren til å låte tøffere og gjøre konserten bedre.

Turnévirksomhet

Det spiller ingen rolle du skal på en stor, liten, kort eller lang turné, det lønner seg alltid å ta kontakt.

Det spiller ingen rolle du skal på en stor, liten, kort eller lang turné, det lønner seg alltid å ta kontakt. Vi kan bidra med alt fra full pakke til gode råd. Showlab har noen av landets fremste turnerende teknikere i stallen som kan hjelpe deg med nesten alt, men opptre må du nesten gjøre selv.

Salg

Vi selger de smarte dingsene du alltid har savnet.
Vi selger de smarte dingsene du alltid har savnet. Ta en titt i nettbutikken vår.