Ansatte 2018-12-18T12:49:41+00:00

Stefan Dombek

Managing Director

Med erfaring som strekker seg fra 1993 har Stefan jobbet som lystekniker, scenemester og inspisient, turné- og produksjonsleder.
Gjennom årene har han opparbeidet seg bred og allsidig kunnskap, et solid nettverk og en lojal kundekrets i underholdnings-bransjens inn- og utland. Stefan kan vise til prosjekter med b.la. Marcus og Martinus, CODA, Astrid S, Norway Cup, Karpe Diem og Madcon. 

stefan@showlab.no
+47 908 47 878

Morten Thobro

Project Manager / Backline Tech

Morten har siden 1987 turnért rundt omkring i hele verden, som gitartekniker/backlinetekniker, turnéleder, scenemester og produksjonsleder. Erfaringene hans spenner fra klubb- og kulturhusturnéer rundt i Norge og Europa til store arena- og stadionturnéer rundt omkring i verden med f.eks. Zara Larsson, Jeff Lynne´s ELO, Take That, Kent, George Michael, Kate Bush og Susanne Sundfør for å nevne noen.

morten@showlab.no
+47 901 45 121

Magnus Dahle Knudsen

Backline Tech

Siden 2009 har Magnus jobbet som backline- og gitartekniker for band rundt om i verden. Han har vært mye brukt av utleiefirmaer, men har de siste årene turnért fulltid med band som Turboneger, Sivert Høyem, Karpe Diem, Kurt Nilsen mm. I tillegg til reising har han vært å finne som ansvarlig for backline på større arrangemener og eventer som P3 Gull, Skiskytter VM 2015, Kiwiaden. 

magnus@showlab.no
+47 480 50 403

Daniel Kolstad Gimle

Lighting Design

Daniel har igjennom de siste 10 årene etablert seg som en habil og allsidig lysdesigner. Han startet som lystekniker og har jobbet seg til en bred bakgrunn fra teater, dans, musikk og eventer. De siste årene har han i hovedsak jobbet med med musikk- og danseproduksjoner. Han har gjort lysdesign og turnért i Norge og Europa med artister som Madcon, STAUT og Marit Larsen, og designet danseforestillinger for Oslo Danse Ensemble, Inger Cecilie Bertran de Lis, Tine Aspaas, Panta Rei m.fl.

daniel@showlab.no
+47 402 43 901

Nico Benz

Lighting Design

Iløpet av et drøyt tiår har Nico reist rundt i store deler av verden og opparbeidet seg en bred erfaring innen turnéfaget. Han har designet og avviklet lys på turnéene til norske og internasjonale artister som Jurrassic 5, Emilie Nicolas, Raga Rockers, Katzenjammer, Kurt Nilsen, Maria Mena og en mange andre. Han har også gjort lysdesign og stått for avviklingen av Malakoff Rockfestival i en årrekke. Nico innehar rollen som teknisk koordinator for et av Norges største dansekompani, Zero Visibility Corp.

nico@showlab.no
+47 932 80 958

Marte Celina Oftedal

Project Manager

Marte har en bachelorgrad i prosjektledelse kunst og kreativ næring fra Westerdals, i tillegg til et semester på Columbia College i Chicago der hun spesialiserte seg innenfor Music Business. Hun har vært praktikant hos blant andre NRK P3 og Urørt, og hos PR og multiselskapet Little Big Sister. I to år har hun vært International Coordinator for Roskilde Festival i Oslo, og hun har vært med å starte opp og drive kulturkonseptet Rotløs

marte@showlab.no
+47 936 73 064

Jørgen Tønseth

Sales Manager

Har du spørsmål om in-ears, sceneverktøy eller andre ting du finner interessant i nettbutikken vår er Jørgen riktig mann å spørre. Han har 20 års erfaring som turnerende musiker og TM. Erfaringene hans spenner fra klubber rundt i Norge og Europa til store arena- og stadionturnéer rundt omkring i verden. Nå jobber han med salg hos oss i Showlab og sprer med glede sin kunnskap om våre produkter om du er nyskjerrig.

jorgen@showlab.no
+47 976 83 909

Deg?

Send oss gjerne din CV

Til tider trenger vi mere arbeidskraft i alle våre posisjoner, og vi er derfor stadig på utkikk etter flinke folk vi kan bruke til dette.
Er du flink på lyd, har et øye for lys, brenner for sceneproduksjon eller er en kløpper i planlegging? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Send oss din CV, et par ord om deg selv og hva du kan bidra med –  så hører du fra oss.

post@showlab.no
+47 22 46 85 00