Ansatte 2017-12-19T17:57:21+00:00

Stefan Dombek

Managing Director

Med erfaring som strekker seg fra 1993 har Stefan jobbet som lystekniker, scenemester og inspisient, turné- og produksjonsleder. Gjennom årene har han opparbeidet seg bred og allsidig kunnskap, et solid nettverk og en lojal kundekrets i underholdnings-bransjens inn- og utland.

stefan@showlab.no
+47 908 47 878

Morten Thobro

Project Manager / Backline Tech

Morten har siden 1987 turnért rundt omkring i hele verden, som gitartekniker/backlinetekniker, turnéleder, scenemester og produksjonsleder. Erfaringene hans spenner fra klubb- og kulturhusturnéer rundt i Norge og Europa til store arena- og stadionturnéer rundt omkring i verden.

morten@showlab.no
+47 901 45 121

Magnus Dahle Knudsen

Backline Tech

Siden 2009 har Magnus jobbet som backline- og gitartekniker for norske band rundt om i verden. Han har vært mye brukt av utleiefirmaer som Hoba´s Backline, men har de siste årene turnért fulltid med band som Turboneger, Sivert Høyem, Karpe Diem, Kurt Nilsen mm. I tillegg til reising har han vært å finne som ansvarlig for backline på større arrangement som P3 Gull, Skiskytter VM 2015, Kiwiaden og eventer i regi av blant annet NRK, Playroom, Gyro mfl.

magnus@showlab.no
+47 480 50 403

Børre Leinebø

Sound Design

Børre startet som lydtekniker i Tensing på slutten av 80-tallet. I løpet av noen år gikk arbeidet videre utleiebransjen med alt fra systembygging, installasjoner, lyd, lys, bakline osv. Der begynte han også å reise verden rundt med diverse artister. I 2000 flyttet han til Oslo ble etterhvert teknisk sjef på Smuget i flere år. Hans artistCV består av mange kjente artister og band, bl.a D´sound, Madcon, Seigmen, Gabrielle, Vamp, LidoLido og Extol.

bl@showlab.no
+47 958 25 454

Davina Seljelid Arnesen

Project Manager

Utover en bachelorgrad i Leisure Management m./ fordypning i events har Davina arbeidserfaring fra New York City hvor hun jobbet med arrangementer som bla. US Open, Toys´r´Us Children´s Fund Gala, Veuve Clicquots Polo Classic og Women in the World. I tillegg har hun jobbet som markedsansvarlig på Asker og Bærums eldste klubbscene, Musikkflekken – hvor hun også var arrangementsansvarlig på over 50 produksjoner.

davina@showlab.no
+47 934 61 961

Daniel Kolstad Gimle

Lighting Design

Daniel har igjennom de siste 10 årene etablert seg som en habil og allsidig lysdesigner. Han startet som lystekniker og har jobbet seg til en bred bakgrunn fra teater, dans, musikk og eventer. De siste årene har han i hovedsak jobbet med med musikk- og danseproduksjoner. Han har gjort lysdesign og turnért i Norge og Europa med artister som Madcon, STAUT og Marit Larsen, og designet danseforestillinger for Oslo Danse Ensemble, Inger Cecilie Bertran de Lis, Tine Aspaas, Panta Rei m.fl.

daniel@showlab.no
+47 402 43 901

Nico Benz

Lighting Design

Iløpet av et drøyt tiår har Nico reist rundt i store deler av verden og opparbeidet seg en bred erfaring innen turnéfaget. Han har designet og avviklet lys på turnéene til norske og internasjonale artister som Jurrassic 5, Emilie Nicolas, Raga Rockers, Katzenjammer, Kurt Nilsen, Maria Mena og en mange andre. Han har også gjort lysdesign og stått for avviklingen av Malakoff Rockfestival i en årrekke. Nico innehar rollen som teknisk koordinator for et av Norges største dansekompani, Zero Visibility Corp.

nico@showlab.no
+47 932 80 958